Nu zijn Maxime Meiland en Leroy gelukkig getrouwd, maar toen de twee elkaar voor het eerst ontmoetten had Maxime nog concurrentie. Leroy was namelijk ook aan het daten met iemand anders.

“Ik vond dat niet goed. Ik had daar wel mijn vraagtekens bij. Aan de andere kant kan ik me het ook wel weer voorstellen: hij heeft bindingsangst gehad. Maar ik had vooral erg met dat meisje te doen. Hij ontmoette mij en op een gegeven moment liet hij haar niks meer horen, toen ging hij toch voor mij”, zegt Maxime in Weekend.

Leroy dumpte het meisje van de ene dag op de andere en dat vond Maxime erg zielig voor haar. Zij vond dat Leroy het meisje wel wat uitleg verschuldigd was over waarom hij dat deed.

En zo’n gedrag zou bij Maxime wel eens voor twijfels kunnen zorgen. Want stel je voor dat Leroy ook tegen haar niet eerlijk is.

“Ik denk wel dat we het daarover hebben gehad. Tenminste, ik kan me niet voorstellen dat ik niet heb gezegd: ‘jongen, dat moet je niet bij mij flikken.’ Het duurde wel heel lang voor ik antwoord kreeg op de vraag waarom hij het zo heeft gedaan.”

Maar het antwoord kreeg Maxime uiteindelijk toch. “Hij zei: ‘Ik vond het gewoon heel moeilijk om dat tegen haar te zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl