Dat mag ook wel eens

Het is niet de eerste keer dat koningin Maxima kritiek krijgt te verduren. Ook nu weer. De koningin droeg enkele dure juwelen op een evenement waar Maxima als erevoorzitter van Wijzer in Geldzaken aanwezig was. Thema van het event: ‘Bedwing De Bling’.

Dat Maxime daar met dure juwelen van zo’n miljoen euro verscheen, was een beetje tegenstrijdig met het thema van het evenement.  Toch bewees Maxima eerder al dat ze verstandig met geld lijkt te kunnen omgaan.

Waar grote sterren als Victoria Beckham een jurk misschien maar één keer dragen, is Maxima er niet vies van om een jurk, of mantelpakje meerdere keren te dragen.

“Voordat de coronacrisis uitbrak, zagen we veel meer nieuwe outfits in Maxima’s kledingkast’, zegt Josine Droogendijk in Weekend. “Sindsdien doet ze het stukken zuiniger aan. Veel minder couture, meer betaalbare kleding van merken als Zara.”

Dit jaar kocht Maxima zo’n zeventien nieuwe outfits. Maar voor een koningin is dat niet zozeer veel. “Het aantal is toch nog relatief hoog”, vindt Droogendijk. “Dat komt doordat Maxima in het begin van het jaar met de tweeweekse Caribenreis een stuk drukkere agenda had dan nu. Voor die reis kon ze er eigenlijk niet onderuit nieuwe outfits aan te schaffen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl