Het is geweten dat prinses Alexia veel zangtalent heeft. Ze zou daar graag iets mee doen, maar mama Maxima lijkt dat niet toe te staan. Alexia neemt nu een tussenjaar om wat te reizen, maar dat zou alleen maar zijn omdat ze van de koningin zich niet mocht focussen op haar zangambities.

“Ik heb twee hele bewogen jaren gehad. Ik denk dat het beter voor mij is als ik dan even een jaartje weer terug ga naar mezelf”, vertelt ze in Party.

En ook al is mama Maxima niet van plan om haar dochter zich te laten richten op de muziek, het wil niet zeggen dat ze haar grote liefde en passie laat schieten. En het is nog maar de vraag of Maxima er nog veel over te zeggen heeft, nu haar dochter achttien is en volwassen is.

Doordat ze volwassen is, heeft Alexia het recht om haar toekomst uit te stippelen en het liefst op de manier zoals zij het graag zou willen. Ze moet zelf op zoek gaan naar hoe ze gelukkig kan worden in het leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.