Waar is de tijd toen prinses Ariane pas geboren was. Willem-Alexander noemde zijn dochter een voorbeelddochter en de koning en koningin waren dolgelukkig.

Ondertussen is diezelfde dochter 16 geworden en zit ze dus volop in de puberteit. De puberteit vraagt vaak om een moeilijk handelbare zoon of dochter, maar bij Ariane lijkt dat allemaal goed mee te vallen.

Ariane is veel rustiger dan haar twee oudere zussen, is heel lief, etherisch, heel vrouwelijk, maar ook heel krachtig. Althans dat is toch hoe Maxima haar dochter omschrijft, zegt Party.

Ook toen haar zussen het huis uitwaren om te gaan studeren, leek Ariane haar draai wel te vinden. Het was niet altijd even leuk zonder zussen in huis, maar ze vertoonde geen moeilijk karakter. En Ariane vond het best allemaal ok. “Het was eigenlijk wel rustig”, klonk het toen bij de jongste dochter.

En ook Maxima moet toegeven dat ze van de tijd heeft genoten die ze alleen met haar jongste dochter heeft doorgebracht. “Ik denk dat het ook bijzonder is. Het brengt toch een andere dynamiek in het gezin. Misschien komt er een andere Ariane naar voren dan als ze met allebei haar zussen is. Ik denk dat veel mensen dat wel zullen herkennen”, klonk het toen bij Maxima.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.