Het vaderhart van koning Willem-Alexander bloedt. De dreiging boven het hoofd van kroonprinses Amalia blijft aanhouden en de spanningen in het koninklijke paleis zijn duidelijk merkbaar.

Toch probeerde het gezin te stralen toen ze nog eens een keertje allemaal samen in het openbaar verschenen en poseerden voor de aanwezige pers. Alweer een uniek, maar prachtig moment met de koninklijke familie.

En die momenten lijken steeds zeldzamer te worden, want het gezin wil enkel nog samen poseren als ze voltalig zijn. En dat is niet eenvoudig met twee dochters die een eindje verder weg wonen.

Wie mee op de foto stond was natuurlijk kroonprinses Amalia die voor het eerst weer in het openbaar verscheen. Als we Maxima mogen geloven kan Amalia amper tot niet het huis nog uit, schrijft Story.

Dat er een dreiging boven haar hoofd hangt is niet aan de kroonprinses te merken. Ze straalde tijdens het poseren. Al zijn het geen kleine meisjes meer. Toen Willem-Alexander een foto voorstelde met zijn drie dochters voor hem en Maxima reageerde Amalia heel verontwaardigd dat dit echt niet meer kon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.