Het eerste jaar aan de Universiteit van Amsterdam zit er voor prinses Amalia bijna op. De prinses had haar eerste jaar als student ongetwijfeld een beetje anders voorgesteld, maar de realiteit werd helaas anders en de jonge prinses kon helaas niet optimaal van het studentenleven proeven.

En dat heeft Amalia altijd heel erg gevonden. Toen een journalist onlangs vroeg of ze niet in het buitenland zou kunnen en willen gaan studeren, ging Amalia niet dieper in op die vraag.

Het zou in elk geval een goede optie zijn voor de prinses die graag wil proeven van het studentenleven. En dat kan in het buitenland iets onbezorgder dan hier, in Nederland.

Misschien is Spanje wel een optie. De prinses verblijft er de laatste tijd steeds meer en geniet er van het prachtige land en laat zich graag eens volledig gaan in één van de vele nachtclubs.

Maar er zou volgens Story nog een heel goede reden kunnen zijn waarom Amalia misschien naar Spanje zou kunnen gaan om er te studeren.

Zo heeft de prinses er naar het schijnt een vriendje zitten. Dit nieuws is nog niet bevestigd, maar het zou zomaar eens kunnen. Mocht het toch zo zijn, dan is die jongen ongetwijfeld een lichtpuntje in het soms niet altijd makkelijke leven van Amalia

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.