Is Koningsdag overbodig of niet? De Nederlanders vinden alvast van niet. Al zou het wel een stuk goedkoper kunnen. 4 miljoen euro voor Koningsdag vindt het merendeel van de Nederlanders niet nodig.

Jon van Eerd is een grote royalist, maar is dan weer getrouwd met een republikein. En hij moet toegeven dat het soms toch knettert op dat vlak. Koningsdag vieren ze dan ook niet elk jaar.

“Ik weet dat het een hoop geld kost, maar het levert ook wat op. Zoals veel publiciteit voor de stad of het dorp dat ze bezoeken. Als ze het willen veranderen, dan liever niet in wat Juliana deed. Zij ontving allerlei groepen mensen op haar paleis. Ik vind het net leuk dat Willem-Alexander en zijn familie naar de mensen toegaan”, klinkt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.