Sinds een drietal maanden moet John de Bever het stellen zonder vader. Hij ging zowat elke dag langs bij zijn vader en de twee hadden een erg hechte band. 

Gelukkig krijgt hij veel steun van zijn man Kees en goede vriend Johan Derksen. Hem ziet hij als een tweede vader. Hij gaat elke zondag bij Johan op bezoek en ze horen elkaar dagelijks.

“Johan is mijn tweede vader, we kunnen goed met elkaar overweg. Ik vraag geregeld advies aan hem. Hij is een grote steun voor me. Ik vond het ook heel mooi dat Johan op de begrafenis van mijn vader was, terwijl hij hem niet eens kende”, zegt John in Story.

John en Johan hebben altijd het plan gehad om samen naar de Verenigde Staten te gaan voor een muzikale reis te maken. En misschien wel met een cameraploeg erbij.

Maar ook Raymond Mens wil graag met Johan naar de VS naar aanloop van de presidentsverkiezingen in 2024. Hij wil immers graag een muzikaal- en politiek programma maken. Misschien kunnen ze gewoon met zijn drieën gaan?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.