André van Duin kan niet anders dan toegeven dat hij het heel erg getroffen heeft met zijn man Fernando. Ze steunen elkaar in goede en slechte tijden en zijn er voor elkaar wanneer de ander dat nodig heeft.

Fernando en zijn partner praten ook vaak met elkaar. Al is het vooral Fernando die praatgraag is en André noemt hem dan ook wel eens al lachend Radio Fernando.

“Wat hem interesseert, neemt hij in zich op en wat hem niet boeit laat hij voorbij gaan, denk ik. Met radio is dat zo, dan hoor je iets waarvan je denkt: dat is interessant, en dat weer wat minder”, lacht Fernando in Weekend.

Toen er onlangs verdachte plekjes werden ontdekt op de longen van André, was dat even schrikken voor Fernando. Gelukkig kan hij af en toe zijn zorgen loslaten. “Maar soms denk ik er aan en dan komt dat moment weer een beetje terug en dan denk ik: o ja… en dan schiet je wel weer even vol.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.