Achter de muren van Paleis Ten Bosch spelen zich nog vele geheimen af. Niet de meest serieuze geheimen, maar toch zaken die het koningshuis liever niet hebben dat de mensen die weten.

Naar aanleiding van de passie van zijn vrouw Maxima zou koning Willem-Alexander enkele jaren geleden ook zijn motorrijbewijs hebben gehaald. Hij zou zelfs een Harley Davidson Road King Classic in zijn bezit hebben.

Of de koning vaak op die motor zit, dat is nog de vraag. Heel vaak is het niet echt mooi weer in Nederland en is een ritje op de motor niet erg gezellig.

Bovendien heeft de koninklijke familie nog dertig andere vervoersmiddelen ter hunne beschikking om zich mee te verplaatsen.

En dat kan ook met het privévliegtuig zijn, zegt Party. Al durft de koning en zijn familie niet altijd toegeven dat dat voertuig voor meer wordt gebruikt dan alleen zakenreisjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.