Het lijkt niet meteen bij een gravin te passen om als influencer aan de slag te zijn. Maar daar trekt gravin Eloise van Oranje zich weinig van aan. Ze noemt zich dan ook graag ‘gravinfluencer’.

En Eloise doet dat lang niet slecht. Ze gunt haar volgers een kijkje in haar privéleven en neemt hen mee op een trip door haar leven.

Wie niet op haar Instagram zullen verschijnen is koning Willem-Alexander, koningin Maxima en hun drie dochters. Al worden er op de foto’s van de gravin wel heel vaak hints gegeven dat ze op dat moment op dezelfde plaats zijn.

Dat mensen zo geïnteresseerd zijn in de gravin heeft natuurlijk te maken met het feit dat ze een deel is van de koninklijke familie. En dat beseft ze zelf ook wel.

“Het is niet iets negatiefs, het is een deel van wie ik ben. Maar het voelt wel negatief als mensen zeggen: ‘Je bereikt alleen maar dingen omdat je die achternaam hebt.’ Het is zo gemakkelijk om dat te zeggen. Ik werk hard voor de dingen die ik doe”, klinkt het in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.