Er lopen heel wat hondenliefhebbers rond tussen de koninklijke familie. Zo is niet alleen prinses Beatrix dol op honden, ook prinses Margriet is er dol op.

Speciaal naar aanleiding van haar 80ste verjaardag poseerde Margriet dan ook samen met haar hond Boogiewoogie voor de officiële foto’s die gemaakt moesten worden.

Het favoriete ras van Margriet en Beatrix is zonder twijfel een border terriër. Ze hebben er elk al enkele gehad in hun leven.

In 1991 overleed Miss Pepper, de vorige hond van Margriet. Zij was in een konijnenhol gekropen, waar ze jammer genoeg gestikt is.

Boogiewoogie gaat het gelukkig beter af. Hij poseerde samen met zijn baasje als een echt model voor de officiële foto’s die overal zouden verspreid worden. Woef!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.