Gravin Eloise en koningin Beatrix zijn twee handen op één buik. Het oudste kleinkind van de gewezen koningin zal altijd een beetje speciaal blijven en dat maakt hun band alleen maar sterker. Eloise gaat dan ook geregeld op bezoek bij haar oma.

“Wat ik altijd leuk vond, dan gingen we in Italië, in mijn oma’s huis, paaseieren zoeken. In het torentje van het huis is een televisie en dan gingen we daar een film kijken met de kinderen”, blikt Eloise terug in Party op enkele jeugdherinneringen.

Wanneer Eloise een vriend zou hebben, zou haar oma dan ook één van de eersten zijn die zou mogen kennismaken met de grote liefde van haar kleindochter.

Maar zo ver is het nog niet. Voorlopig moet Beatrix nog een beetje gissen op welk soort type haar kleindochter valt. Al is er één kenmerk die er voor Eloise nu al bovenuit springt.

“Ik vind innerlijk echt belangrijk. Het kan je maken of kraken, echt serieus. Qua innerlijk: je moet respect hebben, lief voor anderen zijn, je moet humor hebben. En je moet ook leuk kunnen praten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.