Iedereen droomt er soms wel eens een keertje van om deel uit te maken van de koninklijke familie. Leven met alle luxe en rijkdom waar je maar van kan dromen… het zou slechter kunnen. Maar voor gravin Eloise is het de normaalste zaak van de wereld.

“Ik zit er altijd in van, dit is gewoon wie ik ben. Ik ga er gewoon in mee. En ik zie het sowieso eigenlijk niet als iets negatiefs. Wel dat we best wel vaak negatieve reacties enzo krijgen, maar ik zie mezelf niet als iemand die beter is dan de rest, totaal niet”, vertelt ze in een podcast op Youtube.

Gravin Eloise praat ook over haar online-activiteiten en haar Instagram-account waar ze zo’n 300.000 volgers heeft.

“Ik vergeet soms dat ik echt moet opletten wat ik post, want het kan zo in nieuwsberichten staan en het is wel raar dat alles gewoon opgepakt wordt”, zegt Eloise in Party.

Eloise is de eerste van het koningshuis die een publiekelijk account heeft en dat is al behoorlijk opvallend. “Maar gelukkig weet ik van mezelf ook heel goed wat ik wel en niet moet posten. Een bikinifoto zou ik bijvoorbeeld al nooit op mn openbare account delen. En privé familieaangelegenheden fotograaf of film ik niet. Maar toch probeer ik zo open mogelijk te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl