Het studentenleven verloopt voor Amalia niet helemaal zoals gehoopt. Noodgedwongen zit ze terug thuis en niet in een studentenhuis samen met haar vriendinnen. Maar Amalia laat het hoofd niet hangen en probeert het allemaal zo aangenaam mogelijk te maken.

Dat doet ze onder andere door een reisje naar Wenen te maken. De andere aanwezige reizigers op het vliegtuig waren stomverbaasd dat de prinses plaats nam op de eerste rij in de businessclass, vergezeld van een beveiliger.

En dat deed de passagiers zichtbaar ook deugd om te zien dat het niet allemaal kommer en kwel is bij de prinses. Een medepassagier vertelde het volgende aan Story:

“Ik had door wat haar ouders eerder zeiden het idee dat zij helemaal de deur niet meer uit kon. Ik gun haar alles hoor en ze mag van mij overal heen vliegen, maar zeg dan niet dat het anders is, denk ik dan.”

Tijdens de vlucht zonderde Amalia zich helemaal af door naar filmpjes op haar gsm te kijken. “Dat vond ik dan toch ook weer grappig om te zien. Ze is dan wel een prinses met alles wat daarbij komt kijken, maar als je haar dan zo ziet zitten is ze ook gewoon echt een meisje van (toen nog) achttien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.