Met hun drie kinderen Lux, Posy en Molly vormen Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda een prachtig gezinnetje. Het welzijn van de kinderen is voor de twee musicalacteurs het allerbelangrijkste en daar hebben ze veel voor over.

Maar ze moeten ook toegeven dat hun kinderen niet altijd even gelukkig zijn. Zeker de jongste, Molly, niet. Zij belandde in het ziekenhuis vlak na haar geboorte en moest behandeld worden voor een infectie.

Na twaalf dagen van behandelingen en ups-and-downs mocht Molly terug naar huis. Maar hoe klein ze ook was, het heeft een grote impact gehad op de kleine meid.

“Allemaal bliepende apparaten en vreemde mensen om haar heen. Ik denk dat ze daar een soort verlatingsangst aan heeft overgehouden”, klinkt het in Libelle en Story.

Vooral op momenten wanneer Jim en Bettina de deur uit moeten, wordt het Molly allemaal een beetje te veel. En dan blijft Bettina thuis tot ze weer rustig is. “Het voelt niet goed om mijn kind dan in paniek bij de oppas achter te laten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.