De voorbije feestdagen brachten de Oranjes door in Argentinië in het bijzijn van veel geliefden. Ze verbleven niet op één plek en werden onder meer gespot op een camping in Villa Mascardi, het leefgebied van de oorspronkelijke bewoners, de Mapuche.

Het gebied zou omschreven worden als de ideale plek voor hippies en vooral een plaats waar weinig faciliteiten zijn. Niet bepaald een plek waar je een koningin meteen zou verwachten.

De eigenaar van de camping was niet op de hoogte van de komst van Maxima en haar familie en was dan ook erg verrast. De bedoeling was dan ook gelukkig niet dat de familie in een tentje zou komen overnachten, maar wel dat iedereen iets meer zou bijleren over het geboorteland van Maxima.

Oud en nieuw vierde de familie dan weer een eindje verderop in een gezellig boetiekhotelletje. Daar ontmoetten ze ook Maxima haar moeder Maria del Carmen.

Als we omstaanders mogen geloven gedroeg de koninklijke familie zoals elke andere normale familie, behalve dat zij enkele bodyguards bij zich hadden, schrijft Weekend. “De genegenheid die de prinsessen voor de koningin uitstraalden was opvallend, want ze begroetten elkaar altijd met kusjes en knuffels”, getuigt een aanwezige bron.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.