De Nederlandse koninklijke familie heeft er weer een deugddoende vakantie in Argentinië opzitten. Daar ontmoeten ze regelmatig vrienden en andere leden van de koninklijke familie.

Zo zagen ze afgelopen vakantie de ex-president van Argentinië en zijn kinderen uit een vorige relatie. De dochter van deze ex-president is momenteel bezig met een wel erg bijzonder project. Zij is volop bezig met het maken van een dramaserie rond het leven van Maxima.

De serie speelt zich af in de tijd voordat Maxima Willem-Alexander leerde kennen. De opnames vinden plaats in onder meer Argentinië, Spanje, New York en natuurlijk Nederland.

En ook de actrice voor de rol van Maxima is al gekozen. Voor de jongere versie van Maxima zou Delfina Chaves de rol mogen spelen.

De serie zal te zien zijn op een Argentijns streamingskanaal, maar ook op videoland. Al is het nog maar de vraag of Maxima er echt blij mee gaat zijn. De serie is immers geïnspireerd op het boek over Maxima door de gerenommeerde journalist Marcia Luyten. Zij weigert haar bronnen te benoemend en had wel erg veel eigen invulling in de biografie, weet Weekend nog te vertellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.