Er was een tijd waarbij de fans van de Meilandjes gewoon over de haag konden kijken om een glimp van hun favoriete familie op te vangen. Dat was de familie een beetje beu en dus besloten ze om iets afgelegener te gaan wonen.

Ondertussen hebben ze een nieuwe woning gekocht, maar hangt daar één belangrijke voorwaarde aan vast. Er mogen geen schuttingen worden gebouwd rond het domein.

Dat zou dus kunnen betekenen dat fans weer dichterbij de familie kunnen komen. Maar gelukkig heeft de familie er goed over nagedacht.

Voor het wooncomplex zal er een honderden meters lang zandpad liggen. Dat maakt de drempel voor kijklustigen misschien iets hoger waardoor ze toch worden afgeschrikt.

De bouwwerkzaamheden zijn nog niet gestart, weet Story. Dus het zal nog eventjes duren voor de familie weer kan verhuizen. De villa van Maxime en Leroy staat in elk geval wel al te koop. Die van Martien en Erica nog niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.