Mag Numidia één van de volgende edities van het Eurovisiesongfestival Nederland vertegenwoordigen? Het zou zo maar eens kunnen. Numidia zond een nummer in samen met Douwe Bob. Het is alsof een droom zomaar ooit zou kunnen uitkomen.

“Als kind keek ik altijd naar dit muziekspektakel. Hoe tof zou het zijn als we daar volgend jaar staan. Het is net alsof ik in een droom leef en ik maar niet wakker wordt”, klinkt het in Story.

Als je bekend bent, dan krijg je altijd net iets meer gedaan van de mensen. Misbruik van haar bekendheid wil Numidia niet maken. Maar ze wil het wel gebruiken om kinderen uit probleemgezinnen te helpen.

“Destijds heeft iemand mij ook geholpen. Ik wil ze laten zien dat er echt wel een toekomst is. Voor hen wil ik me inzetten.”

Een partner om haar te steunen heeft Numidia niet. Sinds een jaar is ze terug vrijgezel. “Ik krijg wel aandacht van mannen, maar op dit moment heb ik geen behoefte aan een relatie. Ik ben best lang samen geweest met mijn ex. Nu geniet ik van de vrijheid en van alles wat mij overkomt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.