Door zijn relatie met Wendy heeft Peter Gillis er een heleboel pluskinderen bij. Hij geniet dan ook volop van de zorg voor haar kinderen en heeft hen volledig in zijn hart gesloten.

De liefde tussen Peter en Wendy is groot en de twee dachten al heel snel aan het begin van hun relatie na over een huwelijk.

“Mijn aanzoek zal onverwacht komen. Misschien mag Story daar wel bij zijn en kom ik met een parachute naar Wendy toe”, vertelt hij aan het weekblad. “Dan ga ik voor haar op de knieën en ik hoop dan maar dat ze ‘ja’ zegt.”

Hoe Peter dat huwelijksaanzoek zal voorbereiden, dat is voorlopig nog maar de vraag. De twee zijn dag en nacht samen, dus stiekem iets voorbereiden zal niet eenvoudig zijn.

“Ik moet er niet achter komen dat hij stiekem iets organiseert. Ik wil alles weten! Het zou mooi zijn, een kroon op onze liefde voor elkaar, maar de liefde wordt er niet meer of minder om. Het is ook nog pril; we zijn net een half jaar samen”, klinkt het bij Wendy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.