Het is bijna amper te geloven al die verhalen van de familie Meiland. Op televisie komen ze allemaal heel erg sympathiek over, maar in realiteit blijkt dat toch net een beetje anders te zijn. Vraag dat maar aan Caroline van Eeden.

Het kan haar dan ook weinig schelen of de Meilandjes en hun realityreeks het goed blijven doen op SBS6. Zij kijkt al lang niet meer.

“Als ik die kop van Maxime zie, wil ik bijna een baksteen door haar ruit gooien. Inclusief het hele team van de tv-productie. Ken je de aandoening ‘Water om je hart?’ Dat betekent dat je gevoelloos bent. Daar lijkt de hele familie last van te hebben”, zegt Caroline in Party.

Zo hebben de Meilandjes hun huishoudster Nadège gewoon buiten gezet toen ze ernstig ziek werd. Bovendien werd ze helemaal afgemaakt in de boeken van de familie.

“Maar nu denken ze: we halen haar terug. Ze zou immers nog weleens wat kunnen proberen, door middel van een boek ofzo. Zie je wat ik bedoel? Het is allemaal eigenbelang en schuldgevoel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.