Het is voorlopig nog maar de vraag of Wendy van Dijk na juni 2024 vaak op televisie zal te zien zijn. Haar contract loopt tot die periode en omdat de kijkcijfers bijzonder laag zijn, ziet het er niet naar uit dat het ook verlengd zal worden.

Wendy kende nog enkele bescheiden succes, maar het zijn er slechts enkele tussen de vele mislukkingen.

Tina Nijkamp, kijkcijferspecialist, vond het zelfs behoorlijk shocking dat Wendy niet meer voorkwam op de ‘Televizier’s 50-koppige longlist, weet Weekend.

Maar niet alleen professioneel lijkt het niet fantastisch te gaan met Wendy, ook op privévlak zou er een haar in de boter zitten tussen Wendy en haar man Erland.

Op de vele geruchten over een relatiebreuk reageerde Wendy als volgt: “Ik lees het allemaal niet. Geloof me: als je al 25 jaar of langer in het vak zit, dan kun je daar echt heel goed mee omgaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.