Dankzij ‘Beste Zangers’ zit de carrière van Numidia in de lift. Ongemerkt over straat lopen zit er niet meer in en haar verhaal over haar jeugd en haar stem hebben een diepe indruk nagelaten op Nederland.

“Mijn leven is nu zo anders dan acht jaar geleden. Ik groeide op in een heel onveilige omgeving. Zo onveilig dat ik uit huis ben geplaatst. Mijn ouders hadden altijd ruzie en mijn vader gebruikte drugs en alcohol”, begint ze in Story.

Gelukkig heeft haar relatie met haar ouders er nooit echt onder geleden en heeft ze nu nog altijd een goede band met hen. Meer zelfs, ze zing heel vaak samen met haar vader.

“Ik had ook niet durven denken dat ‘Beste Zangers’ zo’n verandering in mijn leven zou brengen. Mensen zijn zo lief en aardig voor me. En dan de kansen die er op mijn pad zijn gekomen… Dat ik met Douwe Bob een prachtig lied voor het Eurovisiesongfestival heb ingestuurd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.