Danny de Munk zou zich in 2007 schuldig hebben gemaakt aan het verkrachten van een vrouw. Dat zou allemaal hebben plaatsgevonden in de periode waarin Danny meespeelde in ‘Ciske de Rat’, net zoals het slachtoffer.

Danny ontkent alles en er zou volgens hem niet meer gebeurd zijn dan een zoenpartij. Danny stapte zelf naar de recht in de hoop dat hij heel deze toestand snel achter zich zou kunnen laten.

De Munk wilde graag een getuigenverhoor, want het is immers niet duidelijk wie het slachtoffer is.  De werkzaamheden van Danny liggen grotendeels stil na de beschuldigingen en dat is niet erg leuk voor Danny.

“De agenda van mijn cliënt is voor 2023, dat is nog nooit gebeurd. Er kan niet van mijn cliënt verwacht worden dat hij op het bankje blijft zitten. Er is alleen aangifte gedaan, het is maar de vraag of die wordt opgepakt. Want: ‘Het feit dat er aangifte wordt gedaan, betekent niet dat er onderzoek gaat plaatsvinden, of er actie zal ondernomen worden”, klinkt hij bij de advocaat in Story.

Danny laat de woorden van het slachtoffer dus niet zomaar aan zich voorbij gaan en vecht de klacht aan. De vrouw moet alvast niet rekenen op een verzoeningsgesprek. “Dan had ik mezelf opgehangen. Alles zou naar de media worden doorgesluisd. Dat is levensgevaarlijk, ik ga niet met de duivel dansen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.