Verliefd worden op iemand anders, het is zo snel gebeurd, en het is ook niet abnormaal. En soms gaat het ook al eens een stapje verder en deel je de lakens met iemand die niet jouw partner is.

Ook Danny de Munk heeft al schuld moeten bekennen. Danny en zijn vrouw Jenny zijn al vele jaren samen en hadden naar de buitenwereld toe altijd een stabiele relatie, schrijft Story.

Ze kwamen dan ook nooit naar buiten met hun problemen. “Wij zullen de vuile was nooit buiten hangen. Wij lossen alles binnenshuis op.”

Maar toch gebeurt het al eens dat iemand toch iets naar buiten brengt wat de zanger liever nooit had zien uitlekken, zoals overspel.

15 jaar geleden bedroog Danny zijn vrouw met iemand anders. En die vrouw heeft nu klacht ingediend tegen Danny wegens verkrachting. Iets wat volgens Danny volledig van de pot gerukt zou zijn.

Maar ware liefde overwint alles, ook die van Danny en Jenny. “Door mijn overspel van vijftien jaar geleden heb ik mijn gezin erin meegetrokken. Ik heb duizendmaal mijn excuses aangeboden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl