Prinses Beatrix krijgt vaak te maken met de kritiek dat ze afstandelijk overkomt. Maar dat is buiten haar kleinkinderen gerekend. Zij vinden dat net helemaal niet.

Beatrix heeft 8 kleinkinderen, dat zijn er heel wat. Maar ze ziet hen allemaal even graag, stuk voor stuk.

De oudste van alle kleinkinderen is Eloise Sophie Beatrix Laurence, de dochter van Constantijn en Laurentien. Zij is ook wel beter bekend als gravinfluencer Eloise, gezien haar grote succes op Instagram.

En Eloise wist ooit iets heel bijzonder te vertellen over haar grootmoeder. “Al haar kleindochters krijgen op hun twaalfde verjaardag een ring van haar. Ik weet nog dat ik midden in de nacht wakker werd en merkte dat mijn vader de ring om mijn vinger probeerde te doen”, lacht Eloise in Story.

Prins Constantijn vond het een leuk plannetje om de ring in het midden van de nacht rond zijn dochter haar vinger te schuiven, zodat ze verrast zou zijn wanneer ze wakker werd. Dat plannetje mislukte duidelijk en het enige waar Eloise op dat moment aan dacht was slapen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.