Een kijkje krijgen in het leven van een echte gravin, dat vinden bijzonder fijn. Niet te verwonderen dat gravin Eloise dan ontzettend veel volgers heeft op sociale media.

Ze is geen uitzondering wanneer het op influencen aankomt, maar wel op het feit dat ze een deel is van de koninklijke familie. Ze is behoorlijk uniek in haar soort.

Ze is geen influencer op gebied van mode, beautytips, reizen of sport. Maar wordt wel massaal gevolgd omdat ze een beroemdheid is waarover iedereen alles wil weten. En dat wringt soms wel eens een keertje.

De ouders van Eloise dragen namelijk hun privacy hoog in het vaandel en willen niet zomaar alles online zien verschijnen. Maar wie weet trekt Eloise binnenkort wel nog meer volgers door de mooie foto’s die ze binnenkort zal leren maken. Ze is namelijk gevraagd voor het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’.

Het is niet alleen een unieke ervaring, ze wordt er ook nog eens goed voor betaald, schrijft Weekend. De deelnemers zouden zo’n 750 euro per aflevering krijgen. En we moeten toegeven, 750 euro voor een jonge vrouw die nog volop aan het studeren is, dat is lang niet slecht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl