Een tijdlang hadden prinses Amalia en Isebrand Kaldewei een relatie met elkaar. Jammer genoeg bleef de relatie niet duren en ging het koppel uit elkaar.

Toen Amalia een tijdje geleden in Wenen werd gespot, werd al snel gedacht dat ze had afgesproken met haar ex-vriendje Isebrand. De relatie mocht dan wel voorbij zijn, er werd ook altijd gedacht dat de twee nog altijd contact met elkaar hadden.

Het zou dus zomaar kunnen dat de twee afgelopen zomer hun relatie nieuw leven hebben ingeblazen omdat ze hebben ondervonden dat ze toch niet zonder elkaar konden.

Maar 100% zekerheid over wat Amalia in Wenen kwam doen, is er dus niet, schrijft Story. En het blijft gokken of Amalia daar was voor de kerstmarkten of wel degelijk voor Isebrand.

Iedereen is het er in ieder geval over eens dat het mooi was om te zien hoe de prinses toch wat meer bewegingsvrijheid krijgt dan het paleis liet uitschijnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.