Zoals het er nu naar uit ziet, ziet het er goed uit voor prinses Amalia. De prinses lijkt zich niet langer te moeten verbergen voor de terreurdreiging en misschien kan ze daarom ook terug naar Amsterdam om er alsnog het studentenleven te leiden dat ze zo graag wou.

Aan het begin van het schooljaar kwam Amalia toe aan de universiteit van Amsterdam, omringd door heel wat beveiligers. Vanaf dan was het duidelijk dat er meer aan de hand was rond de prinses.

De terreurdreiging die toen rond de prinses hing lijken te verdwijnen en er duiken steeds meer aanwijzingen op dat Amalia binnenkort toch terug naar Amsterdam zou trekken om verder te gaan studeren.

Story zag voorbije weken dat de privéparkeerplaats van Amalia plots werd gebruikt en dat alle fietsen van haar vriendinnen ook terug aan de voordeur van het studentenhuis staan. Bovendien was er een druk in en uitgeloop van de vriendinnen van Amalia. Voor Story een mooi bewijs dat Amalia binnenkort ook zal terugkeren.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iemand anders in de plaats van Amalia in het studentenhuis zal komen wonen. Maar die kans lijkt klein.

Onder de etage van Amalia is een commandocentrum ingericht, waar bewakers via beeldschermen het huis en de omgeving tot het kleinste hoekje in de gaten kunnen houden.

Die ruimte werd pas een tijdje geleden volledig ingericht en dat doen ze niet zomaar voor eender wie. Dat er twee beveiligers polshoogte kwamen nemen, maakte het vermoeden dat de prinses bijna terugkomt alleen maar sterker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.