Bij de start van de onderhandelingen voor een nieuw seizoen van ‘Vandaag Inside’, vandaag Nederlands populairste talkshow, liet vaste tafelgast René van der Gijp duidelijk verstaan dat hij er eigenlijk niet zo’n zin meer in had en een verlenging dus niet zo nodig hoefde voor hem.

Uiteindelijk wist de Talpa-directie hem naar verluidt toch te overtuigen door hem een contract met een jaarlijks salaris van zo’n 1,2 miljoen euro voor te leggen. Daarmee tikt zijn vermogen flink aan, en dat zag er al niet echt belabberd uit, zo wist Party te achterhalen.

Zo bezit René twee bedrijven, waarvan het eigen vermogen volgens de meest recente bekende cijfers respectievelijk 708.000 euro en 831.000 euro bedragen. Daarbij bezit hij in totaal nog drie huizen: een in Scheveningen, een in Rotterdam en een in Dordrecht. In die laatste plaats woont hij ook. De overwaarde op deze drie huizen mag voorzichtig op de 2,5 miljoen geschat worden. Alles samen zou René dus over een vermogen van zo’n vier miljoen euro beschikken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.