Het zijn pittige tijden voor Jada Borsato. Onlangs maakte het Openbaar Ministerie immers bekend dat het haar vader Marco wil vervolgen voor ontucht met een minderjarige.

Aantijgingen waar Jada en haar familie niets van geloven. In een exclusief interview met het magazine Weekend spreekt ze dan ook openlijk haar steun aan haar vader uit. En gelukkig heeft ze in deze moeilijke periode ook nog wat positieve dingen om zich aan op te trekken.

“Ik ga binnenkort mijn eigen single releasen. Dus dat is heel spannend, maar ik heb er ook heel veel zin in”, zegt Jada trots. “Het is een heel liefdevol liedje, klein en ik denk dat heel veel mensen zich in het verhaal gaan kunnen herkennen”, vervolgt ze. “Al gaat het zeker niet over mezelf benadrukt Jada.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.