Hoewel ze vroeger regelmatig hun zegje deden in de media hullen Ruud en Gerda, de ouders van zanger Jan en zangeres en presentatrice Monique Smit zich de laatste tijd opvallend in stilzwijgen. Zelfs nu er met baby Lovi van Monique onlangs weer een kleinkind geboren werd, doorbreken ze die stilte niet om hun blijdschap van de daken te schreeuwen.

Wat het in Volendam steeds meer van de geruchten doet gonzen dat de familie Smit geteisterd wordt door een onderling conflict. Dat schrijft Party. Geruchten die Jan evenwel als onzin afdoet.

Volgens de zanger past het feit dat zijn ouders ook hun blijdschap over de geboorte van hun zevende kleinkind niet naar buiten brengen namelijk perfect in het plaatje. “Want”, zo zegt hij, “mijn ouders hebben de laatste tijd nadrukkelijk voor een leven in de luwte gekozen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.