Yasmine Pierards bijt van zich af: “Niets hiervan is waar”

ByShowbizzsite.nl

6 juli 2024
Foto: Showbizzsite.nl

Yasmine Pierards, die ooit nog als verleidster in ‘Temptation Island’ te zien was, heeft op haar sociale media uitgehaald naar de online media die haar door het slijk sleuren. Het gaat om JuiceChannel, zij schreven donderdag dat een vriendin van Yasmine een jongen gedrogeerd zou hebben en hem zelfs bestolen zou hebben op zijn hotelkamer. Op camerabeelden zou te zien zijn dat Yasmine hier ook aanwezig was maar zelfs niets met de diefstal te maken zou hebben.  Ondertussen denken veel mensen dat Yasmine wel degelijk wat met het hele voorval te maken heeft.
“Ik wil graag een statement maken na alle beschuldigingen tegenover mij. Er is onder andere beweerd dat ik mensen zo drogeren, bestelen en op een afterparty aanwezig zou zijn geweest. Niets hiervan is waar”, schrijft Yasmine. “Ik ben een zeer correct persoon en ben niet in staat om zulke dingen te doen. Dit is niet mijn niveau’”, benadrukt Yasmine op Instagram.

“De fout die ik heb gemaakt is met mensen omgaan waar ik niet mee had moeten omgaan, maar dit wil niet zeggen dat ik hetzelfde doe. Ik heb bewijzen van mijn onschuld en zal de nodige stappen ondernemen en heb deze al gedeeld met de betrokken partijen”, gaat Pierards verder.

“Verder wil ik hier geen vragen over horen en zal ik geen vragen beantwoorden. Aan alle mensen die mij hebben gesteund: heel veel liefde voor jullie. En voor degene die me gelijk hun rug hebben toegekeerd, zelfde”, lacht Pierards nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen