Ze leken een droomkoppel, maar die illusie werd dit voorjaar aan diggelen geslagen. Linda de Mol heeft een turbulente periode achter de rug. Toen bekend raakte dat haar partner Jeroen Rietbergen zich schuldig maakte aan grensoverschrijdend gedrag, verbrak ze de relatie. Nochtans was hij volgens insiders haar grote liefde. Haar goede vriend en personal trainer Carlos Lens vertelt er meer over aan Story.

“Aanvankelijk zagen we elkaar een paar keer per week om te sporten. Ik begeleidde Linda daarbij”, gaat Carlos van start. “Maar na wat er gebeurd is, hadden we lange tijd geen contact meer. Iedereen gaat anders om met zo’n tegenslag. De een heeft dan behoefte aan een uitlaatklep zoals sport, de ander wilt eventjes niets meer. Linda behoorde tot die laatste categorie”, aldus haar personal trainer.

Ondertussen lijkt het erop dat Linda stilaan haar oude zelf aan het terugvinden is en dat stemt Carlos tevreden. “Ik begreep heel goed dat Linda zichzelf enige tijd afgesloten heeft. Iedereen verwerkt zoiets op z’n eigen manier. Onlangs gaf ze aan terug te willen samenwerken. Deze week zullen we daarover contact hebben, maar wanneer we precies de trainingen hervatten, weet ik niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS