S10 vertegenwoordigt op de 66e editie van het Eurovisie Songfestival ons land in Turijn. Om heel Nederland achter haar te laten staan lanceert AVROTROS vandaag #1metS10, waarmee iedereen S10 kan aanmoedigen door een persoonlijke ‘lichtkrabbel’ achter te laten op de videoclip van ‘De Diepte’. Deze doodles, woorden, tekeningen en andere creatieve uitingen laten zien hoe ons land gezamenlijk met haar meeleeft. AVROTROS-dj Bart Arens geeft vanochtend in zijn NPO Radio 2-programma Aan de Slag! het startsein voor #1metS10. Krabbel, teken mee en support S10 in Italië!

Op de #1metS10-pagina kan een persoonlijke krabbel voor S10 achtergelaten worden in een fragment van de clip. Van alle krabbels wordt een unieke video gemaakt die met S10 en heel Nederland gedeeld wordt rondom het grootste muziekfestival van Europa. #1metS10 stroomt inmiddels al vol met aanmoedigingen van fans die S10 steunen. Onder anderen AVROTROS-presentatoren Hila Noorzai, Bart Arens en Carolien Borgers en vrienden Froukje, MEAU en Wende Snijders hebben een lieve boodschap voor onze Nederlandse inzending achtergelaten.

Eric van Stade, algemeen directeur AVROTROS: “Het Eurovisie Songfestival is dé plek waar Nederland rondom muziek bij elkaar komt. De uitzendingen trekken miljoenen kijkers die massaal meeleven. Met #1metS10 bieden we de mogelijkheid dit enthousiasme te delen en maken we de saamhorigheid tastbaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl