Zorgen om Hans Kazán: “weinig hoopvol”

ByKS

2 mei 2022
Foto: BrunoPress/Patrick van Emst / Brunopress.nl

De 69-jarige goochelaar Hans Kazán werd voor de derde keer in korte tijd in het ziekenhuis opgenomen. Hij heeft al enige tijd last van zijn gezondheid, maar artsen staan op dat vlak voorlopig nog voor een raadsel. Zijn ziektebeeld: extreme misselijkheid en overtollig maagzuur. Nu lijkt er hulp vanuit onverwachte hoek te komen. Dat konden we lezen in Story.

Tijdens zijn verblijf in Marbella werd Kazán een derde keer onwel. De goochelaar werd daar opnieuw in het ziekenhuis opgenomen. Zijn vrouw Wendy vertelt er meer over. “Hij stelt het momenteel goed. Artsen hebben mij al op het hart gedrukt dat wat Hans heeft, niet levensbedreigend is. We waren zelf bang dat Hans een vorm van kanker zou hebben, maar die bezorgdheid blijkt onterecht. Er is nu wel voor de zekerheid een uitgebreide CT-scan genomen”, aldus Wendy.

Nadat het nieuws bekend werd, regent het reacties en mails van het grote publiek. “Ik kreeg al honderden mailtjes van mensen die met precies dezelfde klachten rondlopen als Hans. Het duurde doorgaans een tweetal jaar voor er bij hen een juiste diagnose kon worden gesteld. Dat stemt ons niet echt hoopvol. Er zijn immers meer dan vijftig verschillende ziektebeelden waar deze symptomen bij kunnen voorkomen”, zegt een bezorgde Wendy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS