Wanneer royals op de sociale media zitten, dan staan die pagina’s heel vaak privé. Maar die van Prins Aymeric van België niet. Bij hem krijg je een uitgebreide kijk op het leven van de zoon van prins Laurent.

“Dan zie je een wereld van fuiven in Saint-Tropez, skiën in het poepchique Gstaad, golfen in Tervuren, maar ook op audiëntie gaan bij de paus”, begint Wim Dehandschutter, Royaltyexpert, in Story.

Aymeric staat veel losser in het leven dan zijn broer Nicolas die ervan droomt om burgerlijk ingenieur te worden en afstudeert met grote onderscheiding.

“Nicolas weet duidelijk waar hij naartoe wil, bij Aymeric is dat nog een beetje gissen. Zijn vader vermoedt dat het ‘iets met economie’ zal worden. Hij heeft al gehint op een studie aan de Brusselse Solvay-school.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.