Zowat elk jaar wordt er wel eens gevraagd om ‘Geer en Goor’ terug naar televisie te brengen. Heel wat mensen vonden de twee een fantastisch duo en zouden het dan ook niet erg vinden moest er terug een programma met de twee op televisie komen.

Maar of zo’n programma ooit terugkomt, dat is voorlopig nog maar de vraag. De kans dat dat ooit gebeurt, is op dit moment bijzonder klein.

Gerard Joling liet eerder al verstaan dat hij nog niet voor al het geld van de wereld opnieuw zou samenwerken met Gordon en dat zijn toch straffe woorden.

De twee mannen hebben elkaar de laatste jaren niet meer gesproken, weet Party. Maar toen onlangs de vraag nog eens opnieuw werd gesteld aan Gerard kwam er toch niet meteen een negatief antwoord. Daardoor lijkt de deur op een kiertje te staan en kunnen de fans misschien toch terug beginnen hopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.