Nu Bonnie St. Claire en Anne Jan niet langer een koppel vormen, is Bonnie natuurlijk weer vrijgezel. Toch weet de zangeres niet of ze nog wel een nieuwe man wil in haar leven en of ze nog openstaat voor een nieuwe relatie.

“Zelf denk ik dat ik happy single zal blijven, maar je weet natuurlijk nooit wat er op je pad komt. Dat is zo onvoorspelbaar… Er zijn al zoveel dingen in mijn leven gebeurd waarvan je zegt: dat gaat nooit gebeuren”, zegt Bonnie in Party.

Bonnie gaat in elk geval niet beginnen daten en gaat ook niet op zoek naar een nieuwe man. Ze is ook helemaal niet zo goed in dat hele daten.

“Ik wil het ook nog niet. Maar mijn moeder werd nog verliefd op haar 74ste, dus het bestaat wel. Ik wil trouwens wel benadrukken dat een vrouw prima zonder man kan. Sommigen vinden het misschien prettig om voortdurend een man om zich heen te hebben, maar voor mij hoeft het zeker niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.