Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard hebben de tongen van showbizzland wederom losgemaakt; dat schrijft Weekend. Zijn ze nu uit elkaar of vormen ze nog steeds een onbreekbaar duo? 

Ondanks eerdere crises en publieke liefdesverklaringen, doet Erland een mysterieuze vastgoedaankoop in Rotterdam, en de geruchtenmolen draait dan natuurlijk op volle toeren! Met een geschiedenis van apart wonen en navigeren door huwelijksstormen, schijnt het koppel de uitdagingen op hun pad altijd met respect en liefde te hebben aangepakt. Toch blijft de grote vraag: wat betekent dit nieuwe appartement voor het krachtige mediakoppel? 

De fascinatie groeit, de roddels bloeien op, en terwijl Wendy een glimlach behoudt en “All good” verzekert, blijven we achter met een vurig verlangen naar de échte waarheid van dit liefdesverhaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.