Eén dag na de uitspraak van de rechter dat Yvonne Coldeweijer de video offline haalt waarin zij uitspraken over Rachel Hazes doet, heeft de juicevlogger een rectificatie geplaatst.

Dinsdag even na 11 uur publiceerde Coldeweijer volgende tekst op haar Instagram Stories: “In de video van Life of Yvonne van 24 november 2022 op YouTube die ik op 27 december 2022 wederom online heb gezet, heb ik beweerd dat Rachel Hazes een privébrief van haar zoon aan mij zou hebben gelekt, dat Rachel zeer narcistisch en manipulatief is en dat zij controle over haar zoon wil houden en dat hij voor altijd in haar macht is. Dat Rachel naar eigen belang zou hebben ingegrepen in de behandeling van haar zoon André Hazes in een kliniek in Spanje en dat André Hazes het contact met zijn moeder Rachel Hazes definitief zou hebben verbroken.”

“De voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam heeft in een vonnis van 23 januari 2023 geoordeeld dat ik die beweringen niet waar heb kunnen maken en deze onnodig kwetsend zijn, waardoor deze onrechtmatig zijn tegenover Rachel Hazes. De voorzieningenrechter heeft mij daarom bevolen deze rectificatie te plaatsen om dit recht te zetten”, besluit Yvonne Coldeweijer.

Is de zaak hiermee definitief gesloten?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl