Ooit vormden Marco Borsato en Leontine Ruiters een ontzettend mooi gezinnetje met hun drie kinderen. Jammer genoeg kwam er een einde aan hun sprookjeshuwelijk en gingen ze elk hun eigen weg.

Op dit moment doen Leontine en Jada Borsato, de dochter die ze samen hebben, het een pak beter in de liefde dan Marco en zoon Luca Borsato. Zo kwam Luca recent in de belangstelling nadat zijn relatie voorbij was door contact met andere dames.

En dat vond Jada hartverscheurend om te lezen. “Mensen zijn geneigd alles over één kam te scheren. Er is zoveel wat mensen niet weten en niet kunnen weten. Dat neem ik ze ook niet kwalijk, want we proberen zelf ons best te doen om niet alles te delen. Ik ben van mening dat je het best voor jezelf kunt zorgen door niet alles maar openbaar te gooien, omdat je daarmee jezelf beschermt”, zegt Jada in Weekend.

Voor de dochter van Borsato is het simpel. Het is niet omdat je denkt iemand te kennen omdat hij of zij bekend is, dat je hem of haar ook wel degelijk kent.

“Het is niet omdat iemand een bekende naam heeft en men het een en ander hoort en leest of ziet, dat je daardoor het hele verhaal kent. Ik snap het wel, ieder mens heeft het in zich om te oordelen. Onbewust doe ik het ook, maar probeer dat niet te doen, want je kent het hele verhaal niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl