In het leven moet je keuzes maken en dat is voor Gordon niet anders. De zanger, presentator en lachebek is naar Dubai verhuisd en verkocht onder andere zijn vastgoed in Amsterdam. Lange tijd stond ook het penthouse in Zuid-Afrika te koop, maar dat is hij nu kwijt.

“End of an era. Sold”, schrijft Gordon op zijn Instagram Stories bij een foto van de kust voor Kaapstad, waar het pand gelegen is.

Het stulpje van maar liefst 315 m2 heeft dus een ander baasje gekregen. Gordon vroeg voor het penthouse 11.950.000 rand, wat overeenkomt met zo’n slordige 700.000 euro.

Voor dat geld krijg je drie slaapkamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en suite, volledig afgewerkt met marmer.

Er zijn grote terrassen die uitzicht bieden over de stad en de heuvels. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijk zwembad.

Als kers op de taart ligt het optrekje van Gordon ook nog eens in het centrum van de stad. Na iets meer dan zes maanden is de eigendom niet langer van Gordon.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl