Ze waagde de sprong

Yolanthe Cabau woont al een tijdje in LA waar ze altijd hoopte om te kunnen doorbreken. De eerste stap lijkt nu gezet want ze heeft een rol in een Amerikaanse filmproductie.

In een sexy roze pakje met veren beklimt Yolanthe in de film het theaterpodium om er vervolgens een liedje te zingen. In de film straalt ze één en al zelfzekerheid uit, maar dat was achter de schermen toch wel anders.

“Ik lijk kalm, maar ik ben waanzinnig nerveus. Ik heb een nachtmerrie gehad dat ik op het podium moest staan, dat ik moest zingen en de tekst niet wist. Ik had zoveel onzekerheden en twijfels. Kan ik de songtekst onthouden? Kan ik op hetzelfde moment dansen en acteren? Gaat het er goed uitzien?”, vraagt Yolanthe zich af op Instagram.

Maar al die zorgen waren compleet overbodig, want eenmaal voor de camera schitterde ze als nooit te voren. De regisseur en producers hadden dan ook erg veel vertrouwen in Yolanthe, schrijft Party. “Ik moest het gewoon doen van mezelf. Om mezelf te bewijzen dat alles mogelijk is. Ik ben zo blij dat ik het risico heb genomen. En ik ben trots op mezelf. Dromen komen uit!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl