Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy zijn al jarenlang een heel hecht koppel. Maar de laatste tijd heeft ze veel minder energie en is ze sneller moe. En Marco maakt zich zorgen.

Volgens de dokters zou haar hart resetten kunnen helpen, maar dat is natuurlijk geen ingreep zonder risico en Willeke wordt binnenkort toch al 79.

“Daarom moeten we er ook even over nadenken of we het wel zouden doen. Het is nooit honderd procent gegarandeerd dat een ingreep goed gaat, dat geld natuurlijk ook voor zo’n reset. Er is altijd een klein risico, maar we hebben verschillende cardiologen gesproken die zeggen: doen”, zegt Marco in Weekend.

Maar tussen alle zorgen door geniet Marco dan wel nog steeds van alle aandacht door op te treden en te gast te zijn in verschillende programma’s. Zo was hij ooit te gast in ‘De Wereld Draait Door’, waar Matthijs van Nieuwkerk presentator was.

Maar over de hele situatie met Matthijs wil Bakker weinig kwijt. “Ik heb daar geen mening over. Ik heb bij Matthijs opgetreden en nooit iets van onrechtmatigheid of nare sfeer gemerkt. Persoonlijk heb ik nooit wat met hem meegemaakt, hij was altijd professioneel en vriendelijk. Ik vind het heel erg jammer dat ik hem niet in prachtige programma’s op de buis zie, maar ik denk wel dat hij terugkeert.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl