Het zal nog eventjes duren voordat de zaak rond de erfenis van André Hazes rond is. De rechter heeft ondertussen al uitgesproken dat Rachel Hazes wel degelijk niet de wettige erfgenaam is, maar helemaal rond is de zaak nog lang niet.

Zo moet Rachel Roxeanne kopieën geven van twee bankrekeningen. Het is nog maar de vraag wat er gebeurt als ze dat niet doet.

“Wij hebben van de rechter in het vonnis machtigingen om die zelf op te vragen. Mevrouw Van Galen heeft die bankrekeningen toentertijd nooit genoemd bij de notaris. Net als een boel andere bezittingen. De huwelijksgoederengemeenschap is veel groter dan ze deed voorstellen – wat betekent dat de erfgenamen veel te weinig hebben gekregen”, zegt de woordvoerder van Roxeanne Hazes.

Maar wat is nu precies die achterliggende reden bij die twee bankrekeningen waarvan Rachel kopieën moet kunnen voorleggen.

“Daar zullen waarschijnlijk aanmerkelijke bedragen op zijn gestort. Wanneer vastgesteld wordt dat daar bedragen opstaan die ze niet genoemd heeft bij de notaris heeft Van Galen deze bedragen onttrokken en kan dat betekenen dat ze zelfs geen recht heeft op dat deel van de huwelijksgoederengemeenschap.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl