Haar drie vorige relaties liepen stuk

Zoveel knappe vrouwen in Nederland en allemaal zijn ze single. Het is bijna niet te begrijpen. Ook Monica Geuze lijkt de juiste partner maar niet tegen het lijf te lopen.

Geuze is een tijdje samen geweest met rapper Lil’Kleine, maar die relatie zag ze na tweeënhalf jaar op de klippen lopen.

Wat de ware reden van de breuk was, wilden de twee niet kwijt, tot Monica liet weten dat er dingen waren gebeurd waardoor een einde van de relatie niet meer te vermijden was.

Nadien volgde nog voetballer Lars Veldwijk met wie ze een dochtertje Zara Lizzy kreeg. Jammer genoeg voor Monica en Lars bleef ook deze relatie niet overeind. Maar in tegenstelling tot Lil’ Kleine blijft Monica wel goed contact houden met Lars, schrijft Party.

Maar Monica bleef niet bij de pakken zitten en al snel kwam er een nieuwe liefde op haar pad: Robbert. Samen kochten zij een villa in Amsterdam. Maar ook aan die relatie kwam na drie jaar een eind. Maar Monica blijft hopen dat ze ooit de man van haar leven tegen het lijf loopt met wie ze samen oud kan worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl