De zoon van Wolter Kroes, Thomas, heeft geluk gehad. Na een fietsongeval kwam hij met zijn hoofd op de stenen terecht en dat zorgde voor een kleine schedelfractuur. Wolter beseft dat zijn zoon veel geluk heeft gehad en dat hij door het oog van de naald is gekropen.

“Dat doet toch iets met je of in ieder geval met ons. De zorgen om Thomas zijn dus nog nadrukkelijk aanwezig. Tessa is bezorgder dan ik. Thomas wil nu ook graag een nieuwe fiets want de andere is helemaal kapot. Hij zegt dat hij voortaan een helm opdoet, maar voorlopig brengen we hem als hij met zijn vrienden naar bijvoorbeeld de bioscoop wil”, zegt Wolter in Story.

Binnenkort moet Thomas een MRI-scan laten maken van zijn hoofd en dat brengt toch altijd een beetje zorgen met zich mee. Ook al is de hoofdpijn van Thomas beter, zeker ben je immers nooit.

Gelukkig heeft Wolter ook leuke dingen om zich op te concentreren. Zo is zijn nieuwe single ‘De Bierkraan’ uit en is het een echte zomerhit geworden.

“Het zou alleen leuk zijn als de grote radiostations het ook zouden draaien. Al maak ik me daar niet meer zo druk om als vroeger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.