De voorbije maanden zijn niet altijd makkelijk geweest voor Peter Gillis. Hij brak met zijn partner Nicol, belandde op de spoed en er kwam een breuk tussen zijn vriend Robert en hij omdat hij voor het ontslag van de man heeft gezorgd.

Robert had zijn versie van het verhaal al vertelt in Story, maar daar kon Peter zich maar moeilijk in vinden. Hij nodigde Robert uit om te praten.

“Ja, ik was boos. Ik stond niet achter de woorden van Robert. Ik vond dat niet fijn. Als ondernemer moet je soms afscheid nemen van mensen. Robert was drie maanden uit de running, hij lag met een hartaanval in het ziekenhuis. Ik merkte toen dat alles op het werk hetzelfde bleef gaan”, vertelt Peter aan Story.

Daaruit nam Peter de beslissing dat hij Robert niet langer kon gebruiken en dat hij dus een beetje overbodig was geworden. Maar ontslaan wou hij niet, hij vindt dan ook dat ze netjes uit elkaar zijn gegaan.

Maar na het artikel was Peter dus erg teleurgesteld in Robert en heeft hij niet getwijfeld om hem daarover aan te spreken. “En toen dacht ik: dat moet ook maar in Story worden verteld. We zijn vrienden voor het leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.